Vas zanima zastopanost ekoloških živil v Zeleni shemi slovenskega turizma in kako ločiti prave označbe od zavajajočih?
Spoznajte certificirano ekološko gastronomsko ponudbo, pomen ekoloških živil v povezavi s trajnostnim turizmom in kako prepoznati prave označbe ter t. i. »greenwashing«.
V okviru NOO projekta Učinkovito izobraževanje za zeleni in digitalni prehod organiziramo usposabljanje, na katerem nam bo doc. dr. Martina Robačer, docentka na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede UM, predstavila pomen ekoloških živil v turizmu, postopke certificiranja v gastronomiji in osnovne zakonodaje za ekološko kmetijstvo.
📢 Več informacij in prijava so na voljo na spletnem portalu Dogodki UM (odpre se v novem zavihku).
Spletne strani Didakt.UM uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogle nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Sprejemam vse piškotkeIzberi piškotke